• 1

  Description slide 1

 • 2

  Description slide 2

 • 3

  Description slide 3

 • 4

  Description slide 4

Copyright 2023 - Şcoala Gimnazială Nr.1 Bogdăneşti - Suceava

         Doi elevi de la Școala Gimnazială Bogdănești și cinci de la Colegiul ,,Vasile Lovinescu” Fălticeni și  au făcut parte din echipa selecţionată la nivel de judeţ pentru etapa naţională a Concursului de utilizarea calculatorului „DUAL PC”, desfășurat la Sibiu in data de 09.04.2016.

         „Dual PC” este un concurs care se adresează elevilor din clasele V-XII, indiferent de profil sau specializare, şi se desfășoară la nivel naţional în conformitate cu Metodologia-cadru de organizare şi desfăşurare a competiţiilor şcolare, aprobată prin O.M.E.C.T.S. nr. 3035/2012.

          La concursul organizat pe cinci secțiuni: TEHNOLOGII/TEST, PAGINI WEB, PROIECT în limba engleză, FOTOGRAFIE (online), AFIȘ (online),  au participat elevi din 13 judeţe precum şi din Ungaria si Croaţia.

          Elevii participanți sunt: Dascălu Răzvan și Nedelcu Sebastian-Paul din clasa a IX-a, Axinia Răzvan, Arseni Adelina și Sumanariu Cosmin din clasa a X-a, Rogojină Sebastian și Tudose Alex  din clasa a V-a, însoțiți de profesorii coordonatori Nemițanu Emilia și Acatrinei-Vasiliu Cristinel.

           La prima lor participare elevii au obținut rezultate lăudabile:

Nedelcu Sebastian Paul – locul II si medalie de argint, clasa IX

Dascălu Răzvan – mențiune, clasa IX

Arseni Adelina – mențiune, clasa X

Axinia Răzvan – mențiune, clasa X

Rogojină Sebastian - mențiune, clasa a V-a

Vezi mai mult: http://www.ziaruldepenet.ro/2016/04/13/elevi-de-la-colegiul-vasile-lovinescu-falticeni-premiati-la-concursul-national-de-utilizare-a-calculatorului-dual-pc/#sthash.s92Jxnsi.dpuf